Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Липень » 16 » Літній табір
08:45
Літній табір

У Реколекційному Центрі «Світлиця» з 3 по 7липня 2012 року відбувся Літній табір "Світ родини" Це був табір для родин, що виховують дітей з особливими потребами і проводиться уже 12 років громадською організацією "Батьки для батьків"
Великою радістю  було, що на табір приїхали родини з усієї України. У чудовій  програмі  з відвагою віднайшли радість життя, знайшли нові ресурси і побачили, що сім’ї могли відпочивати разом, що життя сім’ї з дитиною з особливими потребами може бути щасливим.
Волонтери допомагали дітям, батьки відвідували "Батьківську школу", де вголос  і відверто говорили про не звичні речі – спілкування з людьми, почуття жалю, бажання інтегрувати свою неповносправну дитину в суспільство.
Кожного дня табір радів – то на спартакіаді, то на шоу "Ікс Фактор", яке створили самі учасники табору.
Святкувати життя – ось основна ідея табору. Бачити радість, попри труднощі і бути вдячними за дар життя. Основна роль на таборі – роль волонтерів як моделі свідомого стосунку суспільства до людей з особливими потребами.
Здорова сім’я – це не сім’я, де всі здорові. Це сім’я, де є здорове відношення до життя,  де не розгублені людські цінності.
Переглядів: 6742 | Додав: borschaga | Теги: Літній табір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
0  
1Ната   (17.07.2012 17:37) [Материал]
Супер, Супер,Супер!!!!!!!

0  
2borschaga   (18.07.2012 21:33) [Материал]
Очень было классно biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]